marți, 19 iulie 2016

Cerc de lectura "Papadia"



Mai tineti minte "Papadia", proiectul nostru drag, plamadit impreuna cu Geo Mihalache de la "Povesti pentru Vlad" si Elena Gorun de la Work At Home Moms? Ei bine, de ceva vreme, carticica aceasta se lupta sa vada lumina tiparului, dar tare greu ii mai este. Pentru ca, totusi, Papadia noastra sa scoata capul la lumina si sa infloresca, intinzandu-si petalele-i delicate spre soare, avem nevoie de ajutorul vostru. Pentru inceput, ne-am gandit la organizarea unui cerc de lectura, unde veti putea auzi duioasa poveste a mamei-papadie si unde ne veti putea sustine cumparand CD-ul sau inscriindu-va in tabelul de precomenzi. Ce ziceti, ne vedem duminica la Carturesti, de la 10 la 12?


https://www.facebook.com/events/570557663129685/


PS: Va asteapta si cateva papadii si albinute impaslite, mesterite de mainile dibace ale Adrianei Oprea de la Wool & Colours. Nu-i asa ca-s adorabile?



Si o neasteptata si colorata supriza pentru ziua de duminica, buburuze titirez oferita de o mamica cu suflet mare (Nicoleta Avram de la jocistet.ro)!




UPDATE: Cum a fost la cercul de lectura Papadia. Multumim participantilor, sustinatorilor si, bineinteles, minuntei Loredana Onilov, care i-a incantat pe micuti cu vocea-i calda si duioasa.



UPDATE 2: Intre timp, cercul de lectura Papadia a ajuns si la:
- Cluj (20 august 2016)
- Bucuresti Sun Plaza (3 septembrie)
- Baia Mare (23 septembrie)
- Constanta (1 octombrie)
- Timisoara (22 octombrie)
- Sibiu (19 noimebrie)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu